Jij hebt thuis een auto staan waar je erg trots op bent. Wellicht is het wel een dure auto en je wilt ervoor zorgen dat de lak van de auto gewoon goed blijft. Nu is het soms wel lastig, want je auto krijgt op de weg veel te verduren. Nu zijn er zeker wel dingen die jij kan doen om ervoor te zorgen dat de lak van de auto niet stuk gaat. Je kunt namelijk kijken naar een wax of lakverzegeling, maar tegenwoordig blijft het daar niet bij. Je kunt tegenwoordig namelijk ook kiezen voor een glasscoating en dit is dan ook super handig om naar te kijken.

Veel betere bescherming!

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten coatings die jij kunt gebruiken om je auto te beschermen, maar niet elke coating is even effectief en daarom is het goed om te kijken naar de coating die het beste werkt. Een keramische coating is tegenwoordig ook erg populair, maar tegenover een glasscoating is het nog niet ideaal en daarom is het goed om te kijken naar dit type coating. Dit type coating blijft namelijk veel beter zitten en je auto wordt ook beter beschermd tegen de weersomstandigheden.

Waar wordt je auto tegen beschermd?

Je auto wordt met een glasscoating tegen verschillende dingen beschermd. Om te beginnen maakt UV-straling veel minder een impact op je auto en dat is alleen maar fijn. Hierdoor blijft de lak van je auto veel langer goed. Daarnaast heeft water ook veel meer moeite om te hechten aan je auto. Ook zand en ander vuil gaat minder in de lak zitten. Het is dus echt wel iets dat je moet overwegen als jij wilt dat jouw auto langer mooi blijft aan de buitenkant. Vraag na de coating wel even om advies omtrent de auto wassen.

classic red coupe