Bent u op zoek naar blanke lak voor uw auto? Dan is het zeker een aanrader om naar NonPaint Pro te gaan. Hier hebben ze namelijk verschillende soorten blanke lak voor u in het assortiment. Zo hebben ze bijvoorbeeld de autolak in blik zoals blanke lak sets en autolak op kleur. Naast de autolakken in een blik kunt u natuurlijk ook kiezen voor een lakstift waarmee u kleinere schade plekken weg kunt werken. Heeft u dus maar een kleine schade aan uw lak van uw auto, dan zijn deze lakstiften perfect. NonPaint Pro is de leverancier van Mobihel Hydro lakken. Dit zijn speciale lakken die in een kant en klare fles van 200 ml zitten.

blanke lak

De blanke lakken van NonPaint Pro

NonPaint Pro verkoopt blanke autolakken voor de schadeherstel, zowel in blik als in spuitbus. De blanke lak die de groothandel verkoopt zijn de 2K blanke lakken van Mobihel, BSE, Troton, PPG, Max Meyer en nog een aantal andere bekende en grote merken. Per type lak is aangegeven of deze verkrijgbaar is als hoogglans of als matte blanke lak. De professionele blanke lakken hebben een diepe hoogglans, zijn uitstekend verwerkbaar, waarbij Mobihel en Troton als voordeel hebben dat deze snel aan de lucht drogen.

 

Mijn eigen ervaring met blanke lakken van NonPaint Pro

Onlangs heb ik zelf ook een blanke lak besteld bij NonPaint Pro. Deze lak was erg snel thuisbezorgd. Ik ben zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat en natuurlijk ook over het bedrijf.